Jedanajsta „Uskršnja izložba” u Maloj Bosni

UG "Bunjevačka vila"

Jedanajsta „Uskršnja izložba” u Maloj Bosni

Ponediljak, 14.03.2016. 11:30

U organizaciji Udruženja građana „Bunjevačka vila” u Maloj Bosni je u nedilju, 13. marta, po jedanajsti put održana tradicionalna „Uskršnja izložba”.

Ko i prijašnji godina, prisutni su mogli uživat u lipoti radova na jajima, a vridne ruke autora su ji ukrašavale farbanjom, slamom, heklanjom, dekupažom... Kako je to istakla Nela Ivić, pridsidnica UG „Bunjevačka vila”, na izložbi su se mogli vidit radovi 25 izlagača.

m07

Velečasni Dragan Muharem je divanio o simbolima Uskrsa, te je istako da je i ova izložba bila prilika da se vidi kako srce i ruke, zafaljujuć talentu od Boga, mogu bit iskorišćeni na radost svima.

Jedanajstu izložbu u Maloj Bosni svečano je otvorila mr Suzana Kujundžić Ostojić, pridsdinica Nacionalnog savita bunjevačke nacionalne manjine, koja je tom prilikom, izmed ostalog istakla:

– Velika mi je čast što sam danas u društvu vridne čeljadi iz Male Bosne. Naši uskršnji običaji su vrlo bogati, a svako ko je bar malo osto dite u duši mož iskreno uživat u radovima koje danas imamo prilike vidit.

N. S.

 

FOTO ALBUM

Foto: BIC(Nikola Stantić)