Bunjevački kalendar 2012

PROMOCIJA BUNJEVAČKOG KALENDARA

Iz štampe izašo 19. kalendar

Kalendar_2012   U prostorijama Srpskog kulturnog centra „Sveti Sava“, 23. decembra promovisan je Bunjevački kalendar za pristupnu 2012. godinu. Veliku pomoć u izdavanju Kalendara dao je Bunjevački informativni centar, koji je pored finansiranja doprino i jezičkoj uobličenosti Kalendara, pa tako Kalendar mož stat ruku pod ruku s drugim izdanjima BIC-a.
   Na promociji su divanili Miroslav Vojnić Hajduk Marača, urednik Kalendara, Nevenka Bašić Palković, bibliotekar savitnik i kustos Gradskog muzeja u Subotici, Mirko Bajić, direktor BIC-a i Stevan Nemet, tehnički urednik Kalendara. Tom prilikom Nevenka Bašić Palković divanila je o istoriji bunjevački kalendara i izdanja u Subotici, te o značaju Bunjevačkog kalendara, dok je Mirko Bajić naglasio značaj današnji izdanja za standardizaciju bunjevačkog jezika.
   Sadržaj Kalendara je uz male izmene osto isti, na prvim stranicama nalaze se izveštaji institucija Bunjevačkog nacionalnog savita, uvik interesantni tekstovi o običnim ljudima, razni saveti za domaćine i domaćice, zanimljivosti, kao i pisme bunjevački autora. To je samo jedan mali dio sadržaja Kalendara, a ukoliko želite da ga kupite, informacije o prodajnim mistima možete dobit na broj telefona 024-523-505.

(Kliknite na fotografiju da biste je uvećali)