I ove godine BNS darivo đake

 


I ove godine BNS darivo đake

│ Izvor: BMC │ Ponediljak, 28.09.2020. │


IMG 0646

Ko što je već duga i lipa višegodišnja tradicija, za đake koji pohađaje časove bunjevačkog el su se tek upisali, septembar je misec nove škulske godine al i lipi poklona! Paketiće s priborom koji će jim itekako dobro doć na časovima bunjevačkog, ko i slatke grickalice, đacima OŠ „Matko Vuković“ podilile su pridsidnica Nacionalnog savita bunjevačke nacionalne manjine, dr Suzana Kujundžić Ostojić učiteljica Vesna Biljanski, pridavač bunjevačkog jezika.

IMG 0651

Za nike od učenika niži razreda, ovo je prva škulska godina i prvi čas bunjevačkog. Pa će paketići ne samo bit prigodan poklon već i lipa uspomena na početak jednog kreativnog i zabavnog druženja.

IMG 0617

Učiteljica Vesna Biljanski poželila je svim đacima sritan i uspišan početak nove godine, a pridsidnica Nacionalnog savita dr Suzana Kujundžić Ostojić, da se lipo zabave i svašta novo nauče o svojoj kulturi i jeziku.

Radost dice ovim lipim gestom pažnje Nacionalnog savita nije izostala, pa virujemo da će želje i očekivanja stariji generacija s lakoćom bit ispunjene.

 


FOTOGRAFIJE