Dida Mraz u Bunjevačkom media centru u Somboru

Dida Mraz u Bunjevačkom media centru u Somboru

Izvor: BMC Sombor   Ponediljak, 25.12.2017. 17:15


Radost pridstojeći praznika najmlađim članovima Bunjevačkog media centra u Somboru ulipšala je božićno-novogodišnja svečanost sa Dida-Mrazom i poklonima koji su dar Bunjevačkog omladinskog centra iz Subotice.

IMG 5357

Sedamnajstoro mališana veselilo se dolasku Dida-Mraza s kojim su podilili najlipče novogodišnje želje i očekivanja u pridstojećoj 2018. godini.

Pridsidnica Bunjevačkog media centra u Somboru, Stanislava Lutkić, pozdravila je dicu i sve goste te se zafalila svim saradnicima koji su tokom godine ostvarili lipu i uspešnu saradnju te bunjevačku zajednicu pridstavili kroz najreprezentativnije projekte pripoznate od strane kako grada Sombora tako i Pokrajine.

Takođe je naglašena i zafalnost svim donatorima i sponzorima tokom realizacije projekata a naročito je dat naglasak na izuzetnoj saradnji Bunjevačkog media centra sa BKC „Lemeški Bunjevci“, sa Bunjevcima iz Čonoplje i dobroj saradnji sa kancelarijom NSBNM u Somboru.

Dičija radost druženja s Dida Mrazom nastavljena je na koktelu članova i prijatelja bunjevačke zajednice koji su radost pridstojeći praznika, lipe želje i planove za Novu 2018. godinu razminili na koktelu nuz mlade somborske tamburaše TS „Kulturica“.

R.P.


Video prilog: Bunjevački Media Centar


GALERIJA FOTOGRAFIJA