Održana tradicionalna božićna izložba KUD-a „Bunjevka”

Izvor: Bunjevački Media Centar   Ponediljak, 18.12.2017. 12:30


Tradicionalna božićna izložba KUD–a „Bunjevka” pod nazivom „U susrit Božiću 2017”, održana je po četrnaesti put u četvrtak, 14. decembra u holu Otvorenog univerziteta u Subotici.

IMG 9798

Na izložbi su bili izloženi radovi oko 30 izlagača koji su se pridstavili sa božićnim eksponatima u raznim tehnikama izrade.

U okviru svečanog otvaranja izložbe kratko smo imali prilike čut od Stele Bukvić, koja nam je pročitala nešto više o pridstojećim božićnim praznicima i šta je običaj za Materice i kako se kadgod slavio Božić.

IMG 9708

Božićnu izložbu svečano je otvorila pridsidnica BNS, dr Suzana Kujundžić Ostojić koja je ukazala na značaj nigovanja običaja i slavljenja samoga Božića i ujedno je poželila svima srićan Božić i Mlado lito 2018.

U kulturno-umitničkom dilu programa nastupile su Jovana i Jelena Francišković sa recitacijama vezanim za božićne praznike i božićnim pismama.

 

Božićno-novogodišnji koktel u organizaciji BNS-a
Nakon otvaranja božićne izložbe uslidio je svečani božićno-novogodišnji koktel u organizaciji Bunjevačkog nacionalnog savita, di su bili pozvani članovi Bunjevačkog nacionalnog savita, pridstavnici bunjevački udruženja i saradnici. Na ovom svečanom koktelu prisutnima se obratila pridsidnica BNS, dr Suzana Kujundžić Ostojić i zafalila se svim prisutnima kojima je poželila sve najlipše u pridstojećoj 2018. godini.

T.B.


Video prilog: Bunjevački Media Centar


GALERIJA FOTOGRAFIJA

 

 

BUNJEVAČKI RADIO (08-24 h) www.boc.rs