Tradicionalna božićna izložba u Bajmoku

Tradicionalna božićna izložba u Bajmoku

Izvor: Bunjevački Media Centar   Četvrtak, 14.12.2017. 15:05


U sridu, 13. decembra s početkom u 18 sati u prostorijama MZ „Bajmok“ održana je tradicionalna božićna izložba.

Porid velikog broja kreativni eksponata koji su se mogli kupit po promotivnim cinama, prostoriju su krasili i paketići koje su bajmočkoj dici koja pohađaje bunjevački obizbidili Nacionalni savet bunjevačke nacionalne manjine i BKC „Bajmok“.

IMG 9649 

Isprid Bunjevačkog kulturnog centra medijima i gostima obratio se Branko Pokornić, čestitajući svim kršćanima pridstojeći veliki praznik.

Med gostima, bili su prisutni i Mirko Bajić, pridsidnik IO NSBNM, Kata Kuntić isprid KUD „Bunjevka“ i Tamara Babić isprid Bunjevačke kasine.

IMG 9707

Mirko Bajić se takođe obratio gostima i medijima, on je u ime Nacionalnog saveta bunjevačke nacionalne manjine pozdravio sve prisutne i istako je značaj ove manifestacije ko i prisustvo škulske dice koje pohađaju bunjevački, a koji, kako je naveo, pristavljaju kamen temeljac očuvanja nacionalnog bića.

Nakon izlaganja govornika, dica OŠ „Vuk Karadžić“ u Bajmoku, kojima bunjevački pridaje učiteljica Svetlana Mormer, izvela su niz prigodni recitacija za Božić. Nakon čega su im podiljeni poklon paketići, a nikima od nji i diplome koje je dodilio BKC „Bajmok“, za uspišno obavljenu obuku dice budući novinara.

T.K.M.


GALERIJA FOTOGRAFIJA