Retrospektiva rada tokom škulske 2015/16

Bunjevački media centar - Sombor

Retrospektiva rada tokom škulske 2015/16

Petak, 17.06.2016. 21:30

Prid kraj škulske godine, članovi Bunjevačkog media centra - Sombor, sumirali su svoju aktivnost tokom škulske 2015/16. Bila je ovo prilika da se većina članova okupi na lipo druženje i da se prigledanjem video materijala nastali tokom godine dana rada, podsite i analiziraju svoje aktivnosti.

DSC03571

Prikazane su reportaže od Bockove eksurzije, radionica, časova joge za najmlađe, upoznavanje sa podvodnim svitom, radionca za izradu božićnih ukrasa, svečani frizura, izrada ranilica za tice tokom zimski miseci, uskršnje izložbe...

Lipo je sititi se vaki interesantni i edukativni druženja, slažu se svi članovi Media centra u Somboru, al je isto tako lipo zajednički provest vrime nuz prilistavanje Bocka, crtanje, sokić i muziku, a oni najhrabriji i talentovani za igru, nuz ples su obilužili kraj škulske godine.

Druženje članova Media centra biće nastavljeno i tokom raspusta, naglasila je pridsidnica centra, Stanislava Lutkić, što će doneti nove teme i inspiracije za tekstove i ilustracije koje će se čitati na somborskoj strani Bocka, lista za mlade na bunjevačkom.

R.P.

 

 

Foto: BIC