Proširena sidnica Odbora za kulturu

 


Proširena sidnica Odbora za kulturu

│ Izvor: BMC │ Petak, 19.11.2021. │


 

Proširena sidnica Odbora za kulturu Nacionalnog savita bunjevačke nacionalne manjine održana je u sridu, 17. novembra, na Otvorenom univerzitetu u Subatici.

Odbor-1

Na dnevnom redu ove proširene sidnice Odbora za kulturu BNS bilo je riči o podili zaduženja vezano za obilužavanje jednog od bunjevački nacionalni praznika „25. novembra – Dan Velike narodne Skupštine Srba, Bunjevaca i ostali Slovena“.

Zatim se raspravljalo o prilogu plana rada u kulturi za 2022. godinu ko i o obavezama udruženja upisani u registar Bunjevačkog nacionalnog savita.

Odbor-2

Na ovoj proširenoj sidnici Odbora za kulturu bili su prisutni pridstavnici bunjevački ustanova: UK „Centar za kulturu Bunjevaca”, bunjevački udruženja: BKC „Bajmak”, BKC „Lemeški Bunjevci” Lemeš, UG „Bunjevačka vila” Mala Bosna, KUD „Bunjevka”, UG „Bunjevačka kasina”, KUD „Aleksandrovo”, KUDŽ „Bratstvo”, BEIC „Ambrozije Šarčević”, Bunjevačiki omladinski centar, pridsidnica i članovi odbora za kulturu: Kata Kuntić, Antuš Romić, Tamara Babić i Antun Fratrić ko i pridsidnica BNS dr Suzana Kujundžić Ostojić.