Visti

Gostovanje u emisiji „Hronika nacionalnih manjina”

Izvor: Minority NEWS


Hronika 

Pridsidnik IO Nacionalnog savita bunjevačke nacionalne manjine Mirko Bajić, gostovo je u emisiji „Hronika nacionalnih manjina” koja se radi u produkciji Centra za istraživanja migracija.

U istoj emisiji emitovan je i prilog o polivačima na Vodeni ponediljak u Bajmoku koji je tradicionalno organizovo BKC „Bajmok”.

Hronika se emituje na kanalu Pink Info svake sride u 17:30 sati, dok je repriza iste na programu četvrtkom u 15:00 sati, prije Nacionalnog dnevnika.

Emisiju možete pogledati u prilogu:

 

 

Gostovanje pridsidnice BNS u emisiji „U sred srede”

Suzana TV Subotica

U sridu, 7. marta, pridsidnica Nacionalnog savita bunjevačke nacionalne manjine, dr Suzana Kujundžić Ostojić gostovala je u emisiji „U sred srede”, TV Subotica.

 Prilog: TV Subotica

 

 

Obilužen Dan žena u Bunjevačkom nacionalnom savitu

Izvor: Bunjevački Media Centar   Petak, 09.03.2018.  10:50


Ove godine je svečano obilužen Dan žena – 8. mart u Bunjevačkom nacionalnom savitu, na čelu sa pridsidnicom BNS, dr Suzanom Kujundžić Ostojić.

IMG-01

Na ovom svečanom obilužavanju bile su prisutne sve zaposlene žene u okviru bunjevački institucija BNS, NIU BIC, RTV ko i članice Bunjevačkog nacionalnog savita.

U Bunjevačkom nacionalnom savitu ko i u drugim bunjevačkim institucijama i udruženjima su zaposlene žene, što dokazuje nigovanje rodne ravnopravnosti.

T. B.

 

 
Još članaka...